IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 18 July 2013

Banner untuk Andek Sakinah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
semua. hihihi ^^v


Hai semua yang sedang membaca ataupun datang jenguk-jenguk je kat blog izzah ni. Jadi, izzah tahu 
izzah dah lama tak update blog izzah. So, sekarang ni izzah ambil sikit masa nak tulis something 
kat blog izzah yang dah lama tak dijenguk oleh tuannya sendiri ni. hehehe.

Jadi, izzah dah 3 hari tak datang sekolah agama izzah cause izzah tak sihat. Hidung izzah selalu berdarah and
hari ni tak berdarah dah. Alhamdulillah lah. Cuma hari ni izzah selsema and batuk. hihihi. ooh, and 1 more thing! Izzah tak datang 1 hari kat sekolah kebangsaan izzah. 

Of course lah masa sekolah ganti kan. Last week punya lah. But this week punya, confirm lah datang. hm, 'kut'. hihihi. bukan malas, but last week tu izzah balik kampung so, tak dapat lah datang. Sorang dari kawan-kawan izzah yang dtang tu kata, "sekitar 6 org je yg dtg! pstu kitaorang kena campur dengan kelas B".

Masa dia bgi tau sekitar 6 orng je yg dtg, mata izzah terbeliak bagaikn dh nk terkeluar dan terus berguling-guling satu kilometer. hehe, tpi x betul pun yg guling-guling tu. hihihi. so, this week punya sekolah ganti mungkin dtg insya allah :)

& bck to topic that is "Banner untuk Andek Sakinah". Dia ada request kat twitter izzah..... :


Jadi, hari ni tujuan sebenar-benrnya izzah post entry ni untuk memberi banner yng telah izzah buat khas untuk Andek sakinah which is kawan izzah dulu. Sebab this year dia dh form 1 so tak dpat dh lh jumpa dia. hehehe. so andek, ni dia banner untuk blog andek yang andek request hri tu :) :



andek sakinah is awesome :)


Untuk tutuorial letak banner di sidebar, boleh rujuk tutorial ini : Letk Banner di Sidebar

Itu je utk entry kli ni. hve fun andek sakinah

Sekian terima kasih. assalanua..... ehh cop cop.izzah lupa nk promote something. ni dia : 

Boleh lah mention sekrng juga!!

Sekian terima kasih. assalamualaikum. byebye ^^v



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari