IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 12 December 2013

Tutorial: Dapatkan Kod Followers Widget

Assalamualaikum!

Hai semua! so, izzah kan dah cakap semalam yang izzah akan buat tutorial yng org dh request kan?
so, dah lama dah benda ni sebenarnya. ini dia c:


So, tutorial kali ini izzah tak buat kat blog izzah sebab leceh sikit. So, izzah  akan bagi korng link blog tu. tpi bukn korang kena cari sendiri, izzah akan bagi link yang terus direct untuk pergi ke page tuto follower widget tu dn ini dia:



Ok, so tu jelah yang izzah dpt balas untuk entry kali ini. sebab izzah tk faham sangat apa yang bella tu nak. hee, bye. thnks x

NK DAPT RM100? CLICK LINK2 BONUS INI:


SETIAP PERKTAAN 'RM1OO' MEMPUNYAI
LINK YNG BERLaINaN SO JUST CLICK SEMUa
NYE HEHEHHEHE

BYE! ASSALAMUALAIKUM X

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari