IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Monday, 11 February 2013

Yeay

Assalamualaikum. Hai semua!! ^^v

Hai semua. Apa khabar? Sihat? Hehe. Izzah rindu korang sangat ni. Alhamdulillah lah dapat bukak blog balik . Ni pun izzah cari masa. Padahal homework belambak lagi. Hahaha. Tulah, ibu bapa sekarang ni nak tengok anak dia berjaya dan bahagia suatu hari nanti kan.

Maklumlah sebagai anak yang selalu dapat 'Straigh A's' ni tak boleh mengecewakan ibu bapa kan. Tambahan lagi izzah ni anak yang manja. uhm dan juga seorang yang kerek lah rasanya sebab err err uhm ermm sebab izzah selalu nak iphone and nak iphone lah kan.

Eh, u'all know lah kan zaman sekarang ni dah modern. Orang pun nak pakai henfon modern okay. Tengok mia sara tu. Dah pakai iPhone 4S kau! Tak tau lah sebab dia artis atau apa-apa pun. Kalau sebab artis uhm izzah rasa macm "errrrrr" pelik semacam sebab syazwani tu tak pakai iphone pun.

Entah lah. Zaman dah modern. Orang pun dah kaya-kaya kan. Haihh. Izzah rasa mcm tk ada yang izzah nak share atau sampaikn buat masa ni. Izzah pun dh kena dinner, so byebye! See ya next time.

Twitter: @izzahashari
Instagram: @izzahashari

Assalamulaikum. Bye! :*

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari