IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 28 December 2012

Bad News From Me :(

Assalamualaikum semua .
Apa khabar ? Sihat ?. Hehe .


Hai semua ! Korang apa khabar ? Sihat ke tak ? Kalau korang sihat Alhamdulillah lah :) Izzah demam sikit ni . Mengada kan ? Bila nak start sekolah baru nak demam . Sebelum-sebelum ni tak nak demam pulak .
Hmm , tak apa lah . Never mind Never mind (:

Okay. I have bad news :'( Ya lah , sekolah dah nak mula kan ? Kenalah Izzah tutup account fesbuk , twitter dan blog kesayangan Izzah ni . Waaaaa ,,, nangis suda ~ .Ok. Jadi , Izzah kenalah rehatkan sekejap account-account Izzah ni . Yang paling Izzah sayang nak tinggalkan adalah twitter .. Followers turun ~ Ahh , fine ! Hmmm :'/ .

Korang apa cerita? Siapa parents dia tak suruh tutup tu thankful jela . Nasib korang baik . Tapi jangan tinggal belajar pulak ! Siapa nak UPSR next year , good luck k ! Izzah sentiasa doakan korang berjaya dan prestasi murid menaik balik pada tahun hadapan .

"Dear School , I miss you and I love to meet my friends and you too . But , I also want to meet my holiday . I don't know how to control this feelings... Hmm"
Siapa yang faham tu baguslah . Siapa yang tak , tak apa . Bukan berdosa pun kalau tak tahu , hahha . Izzah rasa kalau korang suka nak berblog semua ni , bagus jugak kerana blog ni kena banyak membaca tau . Kalau malas nak baca entry orang tu baik tak payah . Bela jela dari web tu , Haha padan muka kena halau dengan author tu ..

Eit eit ! Tukar topik pulak sorang minah KL ni . hahaha . Izzah sekarang tak rajin nak type-type dah . Macam dah sampai penghujungnya . Izzah dan korang semua akan berpisah dalam tempoh yang agak lama .. Hmm , sayangnya nak tinggalkan dunia berblogging ni . Hmm , tak apalah . Just accept it rite ? Mmm .

Baiklah , kita dah sampai ke penghujungnya . Tibalah masanya untuk Izzah ucapkan Selamat Tinggal ke semua bloggers-bloggers yang sudi meng-follow blog Izzah yang tak seberapa ni . InsyaAllah tahun depan masa bulan 12 kita berjumpa lagi :)


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOG !!!!!!! :'D

Wednesday, 26 December 2012

Sekolah Dah Nak Bermula ! :D

Assalamualaikum semua c(:


Hai kawan-kawan sekalian . Izzah di sini hanya nak share dengan korang tentang sekolah yang dah hampir
nak bermula ni . Korang tau tak start sekolah bila? Izzah rasa , next week punya rabu dah start sekolah . Sebab mak Izzah kata next week is new year . Wohoo ! Can't wait :)

Korang dah ready nak bersekolah ? If dah ready bagus lah tu :) Izzah nak share apa yang Izzah dah complete and apa yang belum complete lagi . 

 Beg Sekolah .
☑ Alat tulis .
☑ Bekas Pensil 
☑ Buku 
☑ Kasut
☑ Baju
☑ Tudung
☑ Stoking

Yeah. Izzah punya semua tu dah complete . So , korang semua macam mana ? Mesti hebat-hebat belaka korang punya persiapan lagi-lagi kalau kaya . iPhone bagai dia nak bawak pergi sekolah . Sorry lah ya , sekolah bukan tempat untuk nak show off semua ni okay ? Ok .

Korang punya beg sekolah macam mana ? Is it cool/awesome ? haha . Izzah punya very very unique cause it's square . Haha , very strange right ? But it's awesome . Ok dah terlajak sampai speaking puak dah sorang minah ni . Haha ok . Izzah punya hello planet . It's black and white :3

Korang punya mesti lebih unique ni . Izzah dah tau sangat dah. Ada lagi masih membawa beg berwarna pink kan ? haha . Btw , pink is pretty what? Sweet colour ah tu . Girls memang pink ! Haha . Izzah memang suka ah pink dari dulu . 

Izzah pun bukan bertenaga sangan nak type panjang panjang ni . Izzah pun dah penat . Nanti Izzah buat lagi entry baru ya ! Baca tau ! Baca ! Jangan tak baca ! Haha .

MAAF LAH KERANA ANDA KENA BACA ENTRY
YANG PANJANG LOTEY NI . TOLONG 
IZZAH BOLEH? TOLONG FOLLOW TWITTER
IZZAH PLEASE :3 
Klik "Twitter Izzah" tu untuk follow ya .
Terima kasih so much ! Hehe :3

Baiklah Izzah akhiri entry ini dengan ucapan ribuan terima kasih kerana sudi jenguk blog Izzah ni
sekejap . Assalamualaikum . 

SHAH ALAM , PEACE YO ! :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari