IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 19 May 2012

Lawatan SRI DARUL IQRA

Assalamualaikum .

Hai semua ^_^v . Semalam iaitu hari SABTU (19/5/2012) Izzah and sekolah agama SRI DARUL IQRA Izzah pergi lawatan . its so best lah :) Izzah enjoy ! But my one friend who my best friend gedik skit and selfish jugak lah kan . Dia tu mengada-ngada rasa nnak hentam je dia selama ni taw ? Derr .

Ok . First lawatan kita orang semua pergi ke CHOCOLATE FACTORY BERYLS . Kat Serdang .... Izzag rasa chocolate dia memang agak pahit . And Izzah ttak pernah rasa coklat TIRAMISU tu ... huhu :) So sekarang , Izzah berpeluang untuk merasa nya lah kan . Chocolate BERYLS yang mulanya hanya dari KOKO . Lepas tu jadi lah pulak Serbuk Koko :)

Lawatann seterusnya kitaorang semua pergi ke .... TAMAN RAMA-RAMA KUALA LUMPUR ! Best lahhhh , banyak rama-rama kat sana and ada jugak ikan , tortoise and paling Izzah terkejut Tortoise hidung BABI ? Korang taw mesti tak wujud , tapi Izzah nampak dengan mata Izzah sendiri and ia WUJUD , k ? :)

Lawatan seterusnya pergi keee ........... TAMAN BURUNG ! Woooooooooooo ...... Izzah takut burung berak so pakai CAP , haha . Izzah nampak pelbagai jenis burung yang ada kat dunia ni . Izzah kasi OSTRICH makan jugak :) Best , masa Izzah nak kasi tu , dia terus je tarik . Haha , rasa menggelikan and takut skit . Izzah and kawan-kawan Izzah ada cakap dengan satu burung ni nama dia KOKO yang berasal dari AUSTRALIA . Best ...

Lepas tu kitaorang semua pergi makan dulu kat MASJID NEGARA ,,,, hehe :)

Lawatan terakhir , PETROSAINS SURIA KLCC ! Woooah ~ Memang tak best ! Sebab tak naik yang bulat tu , apa tah nama dia ?? umm ... kita oeang semua tengok wayang 3D kat situ ... memang kitaorang semua enjoy banyak-banyak lah kati situ , padahal tk bleh pergi beli barang pun kat situ .. kuang hascham :P

Ok . lepas tu , dah siap semua lawatan , balik ke KAFA SRI DARUL IQRA tu ..... memang penat and Izzah enjoy .. gila best dohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! hahahha ...

Ok , sampai sini je kah yang Izzah nak ceritakan dengan korang ye :)
-AND JANGAN LUPA COMMENT JUGAAA-

ASSALAMUALAIKUM :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari