IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Sunday, 9 December 2012

Saya taip sahaja .

Assalamualaikum .
Hye korang ^_^v .



Gambar di atas dan title entry kali ni tak maknakan apa-apa . Saja je letak gambar , can't ? Haha . Ok , now Izzah tak nak bercerita panjang dan Izzah cuma nak beritahu . Kalau awak ejek orang lain , cuba fikir dulu diri awak tu dah perfect sangat ke . 

Dia manusia dan awak manusia betul ? Jadi , kenapa nak mengejek dia . Ya , dia memang tak sempurna . Awak pun sama . Semua orang dalam dunia ini mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri . Dia ada buat masaalah kat awak ke ? Tak ada kan .. Jadi tak payah nak pokpek lebih sangat . Tapi kalau pokpek benda baik tak apa lagi .

Izzah perhatikan tingkah laku kawan-kawan Izzah di sekolah , memang ada yang pendek , gemuk , tak berapa pandai dan banyak lagi . Cuma kan Izzah dah kata tadi , semua orang dalam dunia ni ada kelebihan dan kekurangan sendiri . Mungkin kekurangan dia gemuk itu pasal lah dia gemuk . 

Ini satu nota .... 

Fikir sebelum cakap ya . Jika perkara itu tidak betul , malu lah dibuatnya nanti ..

Baiklah . Sampai di sini sahaja entry  buat masa ni .

Sekian Terima Kasih . Assalamualaikum ! :)






0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari