IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 28 December 2012

Bad News From Me :(

Assalamualaikum semua .
Apa khabar ? Sihat ?. Hehe .


Hai semua ! Korang apa khabar ? Sihat ke tak ? Kalau korang sihat Alhamdulillah lah :) Izzah demam sikit ni . Mengada kan ? Bila nak start sekolah baru nak demam . Sebelum-sebelum ni tak nak demam pulak .
Hmm , tak apa lah . Never mind Never mind (:

Okay. I have bad news :'( Ya lah , sekolah dah nak mula kan ? Kenalah Izzah tutup account fesbuk , twitter dan blog kesayangan Izzah ni . Waaaaa ,,, nangis suda ~ .Ok. Jadi , Izzah kenalah rehatkan sekejap account-account Izzah ni . Yang paling Izzah sayang nak tinggalkan adalah twitter .. Followers turun ~ Ahh , fine ! Hmmm :'/ .

Korang apa cerita? Siapa parents dia tak suruh tutup tu thankful jela . Nasib korang baik . Tapi jangan tinggal belajar pulak ! Siapa nak UPSR next year , good luck k ! Izzah sentiasa doakan korang berjaya dan prestasi murid menaik balik pada tahun hadapan .

"Dear School , I miss you and I love to meet my friends and you too . But , I also want to meet my holiday . I don't know how to control this feelings... Hmm"
Siapa yang faham tu baguslah . Siapa yang tak , tak apa . Bukan berdosa pun kalau tak tahu , hahha . Izzah rasa kalau korang suka nak berblog semua ni , bagus jugak kerana blog ni kena banyak membaca tau . Kalau malas nak baca entry orang tu baik tak payah . Bela jela dari web tu , Haha padan muka kena halau dengan author tu ..

Eit eit ! Tukar topik pulak sorang minah KL ni . hahaha . Izzah sekarang tak rajin nak type-type dah . Macam dah sampai penghujungnya . Izzah dan korang semua akan berpisah dalam tempoh yang agak lama .. Hmm , sayangnya nak tinggalkan dunia berblogging ni . Hmm , tak apalah . Just accept it rite ? Mmm .

Baiklah , kita dah sampai ke penghujungnya . Tibalah masanya untuk Izzah ucapkan Selamat Tinggal ke semua bloggers-bloggers yang sudi meng-follow blog Izzah yang tak seberapa ni . InsyaAllah tahun depan masa bulan 12 kita berjumpa lagi :)


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOG !!!!!!! :'D

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari