IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 3 March 2012

Terlebih SASARAN !

Assalamualaikum.

Hai peeps . Huhu.Okeh , sekarang ni Izzah saja je nak buat entry ini. Jadi jangan marah.Huhuu.Okay.Banyak orang lah yang Izzah dah tersasarkan kat blog Izzah ni ?? Meanss ~ Ok.Sekarang ramai kan yang terpaksa ikut apa Izzah suruh ? So Izzah nk kasi penjelasan nye.

Hmm.Biarlah Izzah sorang je tahu rahsia kenapa Izzah nak buat blog ni. //erhhh. #Kenapa aku kata yang aku ada rahsia ?  Blol !#


Izzah sebenarnya , nak naikkan followers.And bagi korang rasa apa Izzah rasa bila sedaangg update kebendaa ni.So faham faham je lahh.Bagi yang tak paham tuh.Hanya berdiam diri je lahh ? Huhu.

Peeps~ Lama betul nak habiskan habis-habisan entry nih.Bilalah kita nak menunggang diri sendiri keluar bila ada masaalah yang libat kan kita . betul ?? So.Izzah rasa korang ok kan.Huhu!

Bagi yang ada masaalah.Dont takut dirii ! Just keluar kan diri dan memberanikan diri dan buat macam ni.
*Peeps~Jika ada masaalah ~

*Pergi cepat-cepat kat orang tuh. And kata "Minta Maaf" ,
lepas tu terus beredarr. Kan senang , ,
#Laju sikit dia nak buat keputusan. Huhuu !

Okeh . Keesokkan nya , mungkin keputusan dah ada di tangan dia sendiri.//erh.So , korang kena lah terima walau apa pun dia punya keputusan.Ok ?? Okiee. Sekarang korang mesti sabar duluu ~.Baru dapat okie-okie skit.Kan?? Haha .

Okeh ni sikit saja nak kasi tau buat apa selepas dia memberi keputusan.....
Jika keputusannya tidakkk ?? Mungkin perlu buat begini :

Cakap kat dia : Tak apa lah kalau itu dah keputusannya.
                         Mungkin Allah dah takdirkan macam tu.
                         Terima je lah kan ?? Hmm. Okiee lahh.
                         Bye Assalamualaikum.
#DAN TERUS BEREDARR :) Huhuu ! 

Jika keputusannya YA ?? Mungkin perlu buat begini :

Cakap kat dia : Terima Kasih sebab buat keputusan                          yang sebegini.Saya akan jadi kawan                         kamu :) Huhuu.#SAMBUT DIA JANGAN BEREDAR :) Huhuu ! 

Fuih ! Kusyuk aku bagi nasihat.Huhu ! okeh , sebenarnya bagus kalau ikut Izzah punya cara.Hmm , kalau Izzah bergaduh pun , Izzah akan buat dan cakap perkara sebegini ! Kan tak lah lebih bertengkar.

Okay , SEKARANG HABIS DAHH CERITA NI.
Harap korang amalkan dengan penuh ceriaa ! #eceh , dah ngantuk baca entry aku yang panjang molek ni ? Its okay , i hope you will get your happy dayy. :) 


Assalamualaikum:)
Bye :)


3.3.2012

2 comments:

  1. nak kumpul follower ke reader?

    http://thecreativecraft.blogspot.com/2012/03/chocolate-and-coklat.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari