IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Monday, 12 March 2012

Online Guna iPad2 //Erhh.Terlalu Over.

Assalamualaikum.


Hayooo , tadi baru saja Izzah online guna iPad2 tu kan.Then , nak merayap sikit kat blog gadis purple tuh kann , tengukz2 ada tuto baru laahhh ! Haha ! Dia punya tuto selalu terbaekk <3 haha !  Okeh.  Apa ?? aku tak percaya!??


"_" Tetibaa pulak Purple Girly Ni ! Ayoow.Okay.Haha ? Online guna iPad2 terlalu over kan kan ?? Huhu ! Sebab terlalu erhh.Susah nak taip sebab kena touch nanti salah taip kang ada org buat tuto guna iPad salah type coding abeshh tak mau jadi benda kat blog kowrang tu.


Adess ~ Panjang bebenor aku punya ceritaaa ni adowoiyy.Okeh , selepas dapat bertenang guna laptop ni , ahh ~ LEGA KAN KAN ??


#KAU TAK TAHU SEBAB BUKAN KAW PUN YANG GUNE IPAD TUH ? BETUL.


Okeh,Sekarang dah nak abesh dah puwn.Haha.


Preeps ~ BYE!


Assalamualaikum.


12.3.2012

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari