IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 30 March 2012

Dalam Satu KEJUTANN xD

Assalamualaikum .

Hai semua ^_^v . Izzah nak kata pasal "Dalam Satu KEJUTANN" ada apa ? ... *mesti lah ada hadiah =.="*
Okie dokie . Dapat kejutan baru di dalam hati .. Bhahahhahaha -.-". That's mean takkkk adaaa kejutan lama dahh ~ hahaha . Ok .

Rasa dah berhari-hari dah tak post kat blog . So kali ni ada mood pulak . So . Izzah ambil keputusan nak rehat kejap , nak pergikan stress . Sekarang semua stress dah pergi . Masa untuk 'BERBLOGGING' lah .. kahkah . Ok .

Izzah pun rasa macam nak post gambar lahh .. Jom tengok apa Izzah tengah buat sekarang ??



Hmm . Satu je baik tak payah . LOL . Hmm . Izzah rasa dah lewat untuk berjaga ni . Boleh Izinkan Izzah tidur dulu ? Kalau tak boleh , aku sepak kau sampai kepala .. NAK ? Kalau tak nak byee . NAK TIDUR :) 
-Be4 that ! KENA SOLAT- Huhu .

Assalamualaikum ^_^v !

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari