IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 16 March 2012

Cerita Masa Izzah Baru Masuk Blog.

Assalamualaikum .

Hai semua ^_^v . Kita nak masuk topic apa lah pulak ni kan . Hehe . Izzah Dah Jumpa Izzah Punya Own Personiality . Bermaksud , Izzah dah jumpa lah apa personiality blog Izzah , Izzah punya personiality . Hehe . Blog Izzah ni Izzah dapat idea daripada TehaaNFM ! Ok , blog dia kasi sikit idea kat minda Izzah ni .

Haih ~ Macam macam lah . Hujan pulak . Erhh ~ .~ . Tutup topic tu . Ok . Izzah nak berterima kasih jugak kat kakak Izzah . SINI! . Okay . Izzah tahu setakan ni pun korang rasa panjang kan entri ni . Haih ~ Kalau bukan panjang namanya bukan entri tu ! Namanya "MESEJ" . Woah ~ Pandai aku kelaskan ye . Haha .

Ok . Firstly kat item kita ni . Izzah mula-mula berblog ni rasa macam tak tau lah Edit HTML tu apa , HTML JavaScript tu apa kan . Alar , macam bloggers2 lain . Kalau first2 tengah belajar tu mesti tak taw lagi kan . Hehe . Then Izzah kaji bersama-sama dengan Kakak Izzah . SINI! .

Then dah berbulan-bulan lamanya , Izzah pun mula lah pandai nak berblogging . Akhirnya , datanglah tutorial dan page-page Izzah ni haa ~ Haha . Ok . Korang pun sama . Ok Firstly kalau boleh korang buat 1 entri mengenai mula-mula korang berblog .

And letakkan link entri yang korang dah type-type and cerita-cerita tu kat komen entri ini . Izzah nak cuba baca pengalaman korang ! Hehe . Kot-kot ada yang lawak ke , sedih ke apa kan . Ok . Kalau boleh lah ye , tak paksa pun korang buat . Hehe .

Izzah rasa itu je kut yang Izzah nak kasi taw korang :) . Harap korang enjoy . Hehe .

Assalamualaikum ! ^_^v .

2 comments:

  1. Wah2, tenkiu mention nama saya :)

    Tehaa pun ada buat juga, tapi entri lama.. jom jengah and komen :D

    http://tehaalarh.blogspot.com/2011/01/sejarah-berblog-ing.html

    ReplyDelete
  2. @TehaaNFM Hehe NP . Izzah baca lah kak long punya :) Hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari