IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 18 February 2012

Tutorial : Masaalah Tak Boleh Copy

Assalamualaikum :)

Aha ! Izzah rasa ramai yang mengalami masaalah tak boleh copy kod tutorial yang orang buat.betul ? Hm ! ni perkara biasa jee ! tapi Izzah nak nasihat kan kat owner blog yang buat Disable Right Click ni , tolong padamkan kesusahan ni ! sebab kot-kot adik-adik 6~7 tahun tuh tak tau ! so please weyh ~

Okay bagi sesiapa yang mengalami kesusahan ni , hanya ikut tutorial ni --> Ctrl+C
Okay lepas ni korang akan dapat ke dunia tutorial balik :)

Huhuu !


Assalamualaikum :)
Bye :)



19.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari