IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Monday, 6 February 2012

Siap Kerja Izzah !

Assalamualaikum :)
Haha ! Izzah dah siap kerja ! jadi apa lagi ? ONLINE le ! #kehkehkeh ! Boleh tak nak menyampok ?
Ceh ! Hehe ! Izzah nak tanya le kat korang , dah siap kerja sekolah? dah siap kapur kasut ? dah siap basuh kasut?Atau apa-apa lagi lah ! hehe ceh.Jom tengok apa pengomen yang penat menaip ni kata !


Dah siap ke kerja sekolah tu ?Belowm lagi ! kan esok cuti lagi ! apsal cepat sangat nak buat kerjanya ?
Nanti kang kelam kabut ! abis kau ! #hehe*Aku tau lah apa aku buat ! go away from my life ! shuhh..shuhh !

Ceh sombong lah kau ni ! macam sampai tak ingat dunia jee :P hehehehehehe. 




Dah siap kapur kasut ke?OMG ! Alamak lupa le ! Jap eh! aku kapur kasut aku ade 1 je ! relek ah weyy :P
1 jam kemudian............................................................
Alamak ! abis kasut aku dah koyak-koyak sebab kapur aje ?? aduh !
Haha ! kasut 1 ! tapi 1 jam pun tak habis2 nak kapur ! akhirnya dah koyak rabak ! hahahaha :) Chill~
Hehe ! Okay , apa lagi ek berita yang Izzah nak sampaikan kat korang ? Oh ye !

Bagi sesiapa yang berminat untuk buat Tutorial Izzah tu , sila lah komen like or share k ?

Dan bagi sesiapa yang DAH  buat Tutorial Izzah dan yang dah jadi atau tak jadi , sila lah komen ! Macam mana Izzah nak tau siapa yang ikot Tutorial Izzah tu enn. Senangje kalau nak comment.Hanya tekan yang 0 comment or apa-apa comment tu dan type lah apa-apa ! Thanks ke dah jadi ke apa-apa lah kan. dan klik PUBLISH YOUR COMMENT ! Senang je betul ? Hehe !

Nanti Izzah intai lah kat settings Izzah , dan Izzah akan publishkan untuk korang :) ok ? #hikhikhik.Termulalah mulut aku ni.

Okay , Izzah rasa berita untuk masa ni dah tak de dah :) jadi selamat bergembiraa :)

Assalamualaikum :)
~Bye~

SWEET 06.02.2012  

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari