IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 10 February 2012

Rahsia Terpendam Izzah ;)

Assalamualaikum !
Hello ! Hello ! Hahaha ! ni Izzah , korang nak tau tak ? Izzah dah pandai dah nak edit-edit blog Izzah tanpa bantuan Tutorials bloggers ! haha ! nampak kan sidebar Izzah macam dah lain ;)

Izzah tak minta bantuan tutorial pon ;) Hahahaha ! betul lahh Izzah cakap ni ! lebih berseri-seri kann ? haha !!
Okay , kalau korang nak buat boleh ajerr :) Tapi kena ada request and kalau tak de Izzah tak boleh buat , but before korang request tutorial tersebut , sila follow ! atau Izzah takkan buat tutorial tersebut.

Okay? Huhu ! Banyak tau Izzah edit-edit dalam blog Izzah ni ! dah banyak yang lainn :) Hahaha ! okeh !
Korang nak tak buat jadi macam blog Izzah niy ? kalau korang nak tau apa Izzah dah buat of course boleh :)

Tapi ini hanya menggunakan perkhidmatan sesiapa yang menggunakan Template Designer yee :) Huhuu:)

Template Designer ? Apa tu Izzah ?
Korang tak tau ke Template Designer tu ape ?
What ? tak tau ? LOL ! korang tak boleh la kalau tak tau!
Alar-alar takkan korang guna Template ? mesti korang guna
Design kan ? Haha ! #Tapi ada sesetengah tu guna template yee :)
Okay bagi pengguna blogskin mintamaaf sangat-sangat lah ye .
Izzah tak masukkan blogskin dalam Izzah punya tutorial ni :).
okeh ! sekarang anda dah tau kan Template Designer tu apa ?
Okeh ! good good :) Hahahaha !


Aik ? Blogsin tu apa pulak ?
Duh ! blogskin pun tak tau ke ?
aduh ! banyak jugak yang aku kene jawab ni adoii.
Bagi sesiapa yang menggunakan template Blogskin
Tak sama dengan sesiapa yang menggunakan Template Designer!
So faham-faham je lah ye ! bagi sesiapa yang menggunakan template tu
bukanlah sebahagian daripada kita semua ni ye ! kita semua guna Template Designer :)
kan kan ? Hahahaha ! okeh ! sekarang dah tau apa itu blogskin ?
goodgodd :) bagoss sesangatt :)


Kalau nak request kat mana tuh ?
Derr ! Itu pon tak tau ? lololololol ! Huhu :)
Kalau korang nak request ape-ape tuto , korang boleh request di
Chatbox,Fanpage,Facebook,Twitter Izzah ye :)
Okay :) Just request apa-apa tuto yer :) Hahahhaha !k ? zzz:)


Saya nak mula request sekarang lah ! thanks Izzah !
Hahahaha! request lah kau ! aku tak kesahh pon :) asalkan kau gembira !haha!
BTW ! Welcome untuk tuu :) Hahahaha !



Huhu ! ok ! sekarang korang dah tau apa rahsia yang Izzah nak share denga  korang sekarang ! hahahahha !
okay Izzah harap korang dapat follow blog Izzah jugak :) sebab itu adalah satu-satunyer peraturan untuk request tuto ! ok ? Huhu ! harap korang fahaamm-fahamm lah ye :) erhmm...erhmmm :)

Okay sampai sini saja rahsia terpendam Izzah yang Izzah nak share dengan korang !


Assalamualaikum :)
Bye :)

Selamat merequest ! ahhahaha !


11.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari