IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 2 February 2012

Izzah Bernasib Baik Semalam !

Yo Peace >.<
Korunk , kalau tak baca lagi entry ni , sila baca ! >> Entry Lamaa
Dah ? okeh sambongg (!)


Nasib Izzah semalam ok lah jgakk :) Nasib tak bercryy ehekehek -.-'' Gilaa ke paa nak cryy ?? Nak blaja enn ?? Hehe! Okeh , Izzah ada sorang kawan Izzah ni , dia pon ada blog -.-'' , but tak updatee lagii :) Tengah buzyy gilaa :) Izzah arap dia boley ikot tutorial Izzah yang post entry masa yang kita nak uhh :) Harap diaa bacaa ! Sebab dia enn buzyyy :)

Tak apalah kawan ! kau pergi lah belajar duluh sebelum berblogging ehh ??? Hehe ! Kang tak leh on langsong :P Amekk auu ! Hee:)

Izzah suka lahh bila entry Izzah panjang , but kalau skit , tak berbaluiii !
Enn enn ??

Hehe ! Nanti minggu depan Isnin , Selasa Izzah cutyy :) Boleh buat Tutorial lebih skeyyt :P kankan ?? #hikhikhik.

Izzah nak go to school niy !


~Byee~

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari