IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Sunday, 5 February 2012

Desa Water Park !

Yo Yo (!)
Izzah baru je balik dari DESA WATER PARK niy :) Best qilaa !!
Rugi lah kalau kawan2 tak go kat stuu :)

Kalau boleh jugaa , naik lah THUNDERBOLT. Tadi Izzah pon naik auu.
Hehe , kalau adik-adik yang berumur 8 tahun ke bawah pon boleh ! (Kalau berani lahh)

Cik Izzah , THUNDERBOLT tu yang mana ekk ?? 
Ayooo , THUNDERBOLT tu tak tau ?? 
#hikhikhik.
Fuih , Kalau adik-adik atau kakak-kakak atau abang-abang pergi je kat DESA WATER PARK
tu , mesti terus je nampak gelongsor yang tinggi tu enn ??

Alar , Yang panjang , besar , dan tinggi tu ! takkan tak nampak ??
Haha ! Itu lah THUNDERBOLT nye , Cik Izzah ni pon berani nak naik bende tuh.
Apesal abang kakak semua takut ?? Hehe , Bukannya panjang sangat pon perjalananya !

Itu pon , sebab Gelongsornya tak laju sangatt..
Dan ada juga tadi orang tersangkot.Sebab berat sangatt leh enn/

#hekhekhek.

Lepas tu , masa Cik Izzah naik THINDERBOLT tu , fuih ! Giler mantap ! Hahahaha !
Masa tu nak kona enn , Izzah dan Kakak Izzah , rasa cam nak tegolek dalap pelampong kolam tu ! 

Nasib baiklah kita orang pegang kuatkuat!Kalau tak ? Terlajak ohh.
Haha ! LALALALALLALLALA..

Semua kat pelampong kolam uh , cam nak tegolekk! hehe :P
menjerit lagi ;o

Tak patut enn ?? haha ! KECIANNNNNNN!

#memang tak patut pon.. -.-'' 

Okeh , Lepas tu dah siap-siap semua nak balik rumah , bubyee la kann ??

#hehe.

Lepas balik tu , ambil bibik dulu kat rumah lama laaaaa..

Dah ambil bibik , terus beli McDonalds,Hehe ! Lapa sangat enn ??

Dah siap pengembaraan tu , tros lah pulang ke rumah ku syurgaku ni ! Hehe !!

Sekian itu sajaa :)

~BYE~

05.02.2012  

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari