IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 16 February 2012

Dah Lama Tak Buat Entry Ye ? Hahaha.

Assalamualaikum !
Hahahahaa ! korang mesti boring sebab Izzah sekarang ni jarang buat entry , betul ? hahaha ! memang pun ! sebab Izzah buzy kat sekolah laaa. Sorry , and Izzah ada banyak homeworkk alaralar BIASALAHTU kankankan ? Huhuu.

Okay disebabkan tak de cerita terhad untuk masa ni *or hari ni. Izzah akan ceritakan satu kesah yang merepekk skit ! hahahaha :)

Okay Izzah tadi baru KOKO *HARI KHAMIS YE. And Izzah ingat masa tu dah balik , lepas tu Izzah tengok-tengok tak balik lagi ! hahahha ! lawakk lerr enn , hahaha.

Okay lepas tu kita orang semua letak bag duluu ! and beratur di bahagian depan tiang gol untuk bola jaring ! huhuu :)

Lepas tu kita orang semua dapat alert untuk masok ke kelas tahun 1A kot ??! Tak ingat lahh :) Coleyy :) Huhuu.

Then tak main pon bola jaring , just cikgu terang2 kan dlu apa itu WA,GS,GA dan lain2 :) lepas tu Izzah pon duduk termenongg enn.

Masa dah balik tu , Izzah lambat keluar sebab tak dapat buku KOKO lagi , tunggu je lah sampai Cikgu Izzah tu bagi balik enn.

Tunggu2 dah dapat dah , tapi lamabt kowt ! hahahahha ! terbaekk :P

Then , kena beratur ! Dah lah panjang derr ! aku potong je lah line orang tu enn.hahahhaha !

Okay masa tu Izzah dah naik kereta mak Izzah dah and balik ler rumah Izzah tu kan ! huhuhuu :)

Okay sampai sini je lah entry yang dah lama Izzah tak buat ni yee.Huhu ! selamat bergembiraa !




Assalamualaikum !
Bye !




16.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari