IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 23 February 2012

Berita Terhadd ~ Di Blog

Assalamualaikum ;)
Uhuk ! tergelak dengan title ni ~ hahahahaha ! But ada beritaa yang kazoom ! korang tak tahuu :) huhuu ! *kalau tak tau , makan lah tahu tuh ! jangan disimpan ajekk ! hahha !
Okay , jom kita terjah dan mengetahui apa berita nyaa ! ~kk , jom :)


BLOG IZZAH DIKENALI SEBAGAI BLOG TERRENDAH ??
"Pelik" betul lahh ! apsal lah blog Izzah jugak yang blog terrendah ??! adakah sebab follower terlalu rendah bilangannya ??! Atau pun , blog Izzah ni dikenali lebih dekat sebagai blog terkecil owner nyaa ?!
Hmm ! Izzah pun tersedanggk~tersedanggk mencari apa jawapan sebebenarnyee ! huhuu ~

APAKAH PULA ISI-ISI BLOG NI ??
Soalan ni , selalu dipertanyakan kat Izzah oleh bloggers yang lain , so , Izzah nak terangkan nih ! Hmm ! sebenarnya Isi-isi kat blog Izzah ni terlebihnyaa dikendali sebagai TUTORIALS !

APA LAH PULAK TUTORIALS TU ??!
Adess ~ biasa lah blog korang ! mesti dibantu dengan TUTORIALS ! tapi sebebenarnyaa nih , korang ternganga - nganga nak bertanyaa betul ?? Huhu.ok , sebenarnyaa , blog Izzah ni dikandung oleh pelbagai TUTORIALS menarik ! tau ??! huhuu :).

KENAPA PULAK IZZAH GUNA TUTORIALS ??!
Pandai kau tanya kann ?! LOL ! Izzah rasa belog sapa tak guna tutorials sebergunaa free ni ! takkan mudah blog dia tertinggi dalam senarai-senarai bloggers ! okeh ?! Hmmm :)

APA MAKSUD BLOG ??
Kalau kau tak tau apa blog tuh , sila ber~ambuss ! dari sini !! Haahhaha ! JOKKING. tapi betul jgakk ! takkan korang tak tau apa itu blog??! blog adalah yang korang sedang bukak ni ! LOL :)

THANKS SO MUCH ??
Welcome So Much.


Aha ! okeh , sekarang korang dah tau apa berita terhad di blog Izzah ni kan ??! huhu , so bergembira lahh yee ! huhuu !

Assalamualaikum :)
Bye :)



23.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari