IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Monday, 6 February 2012

Ambil Perhatian Kepada Penggunaan Tutorial(s) Blog Izzah !

Assalamualaikum :)
Izzah nak bagi satu syarat dan satu pesanan dan apa-apa lah kan ! ni benda penting gila ni ! sebab Izzah tak nak blog Izzah dicerobohi oleh bloggers yang tak tau nak pakai cara modern ! Jadi Izzah harap korang semua yang masok blog Izzah ni baca ye :)




First Item yang Izzah nak cakap kan adalah tentang copy cat bloggers ! suka sangat nak copy,paste,copy,paste ! But Tutorial tu nanti Izzah jelaskan ! jadi kalau nak ambil boleh ! asalkan Credit Izzah ! dan ikot cara modern k ?
Cara modern ? Hehe ! Nanti Izzah bagi tau yew :)


Okay bagi bahagian bloggers yang ikot Tutorial blog Izzah ni harap maklum lah ye :) Tolong menggunakan  Ctrl+C untuk copy semua kod :) Harap semua baca ye !


Dan bagi copy cat kat laman blog Izzah , tolong lah Credit Izzah , dan guna copy ! Cara modern ye ? Ctrl+C dan masa untuk paste Ctrl+V apa susah ? ayooo ! Kalau Izzah pergi kat mana-mana tuto bloggers pon , Izzah akan gunakan cara tu ! ok ?


So faham-faham je lah ye! pesanan Ini sangatlah penting ! kalau sesiapa yang tak baca habis lah kau :) tak dapat nak buat Tutorial :) kalau tak baca pon kena tanya CBOX Izzah tau :) 


HARAP MAKLUM !






Assalamualaikum :)
~Bye~


07.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari