IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Sunday, 5 February 2012

Alamakk ! Lupa lah ! Birthday Amirahh !!

Assalamualaikum :)
Ya Allah ! Sekali ni Izzah terlupa lah ! hari ni birthday Amirah ! Ayooo ! Cam ne boleh lupee ??
Hmm :) Masa untok buat entry , (tak nak cakap happy birthday :P )
Hehe jahatt ahh :P

Ok , Haha ! Lupa pulak enn ? Hari ni birthday miraa ;)  SWEET 06.02.2012 
Hehe ! dan sesiapa yang ingin cakap HAPPY BIRTHDAY AMIRAH , sila lah komen yee :)

Okay , bagi sesiapa yang sudi jugak , follow lah blog ni untuk berkata HAPPY BIRTHDAY AMIRAH ye.
Hehe :) Ok Izzah harap korang boleh menghargai apa yang Izzah dah buat untuk korang :)

Ek apa yang Izzah dah buat untok kita semua ?? pelik akuu!

Oitt , Izzah kan dah kasi tips , tutorial dan banyak lagi ! sampai kena follow blog korunk :P 

Woops , kau dengar2 je enn Izzah ?? -.-'' 

Of course , ceh ! ni blog aku so aku bleh buat apa aku sukaa ayooo ! 

Hmm ye laa :P , And say to AMIRAH , HAPPY BIRTHDAY k ?Thankss :P 

Okeh , NP :P 


Hahahahahahhahahaha ! Apa pun tak blehhh  :P Haha !! Yang penting , korang mesti enjoy kat blog Izzah ni !
Siapa tak enjoy , rugii sesangatt :) kang , dapat nasib sendiriii !

Ok , bagi sesiapa yang nak syarat2 yang terpenting , boleh tengok di Reminder blog Izzah !!

Loloow , cari lah kat sidebar Izzah ni , ada tulis Reminder :)
Hehe :) Dah baca ?? Goodgood :P

Dan akhir sekali selamat bergembiraa melawat BLOG IZZAH :P

~Bye~

SWEET 06.02.2012 

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari