IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 28 January 2012

Tips : Macammana nak menceriakan atau mencantikkan blog korunk.

Harlow korunk!
Izzah nak kasi Tips pasal macam mana nak menceriakan atau mencantikkan
Blog korunk sendiri ! Hee.
Senang tau caranya.Hanya baca tips kat bawah ni :


Tips 1 ialah : Korunk mesti lah post entry baru setiap hari!
baru pembaca suka baca blog korunk hari-hari!

Tips 2 ialah : Korunk tukarlah header korunk setiap minggu,
macam Izzah , setiap minggu Izzah tukar (:

Tips 3 ialah : Korunk invite lah kawan-kawan korunk pegy blog korunk!baru lah ceria blog korunk!
Nanti dorang komen-komen , nanti , banyak lah comment korunk ! 
baru orang tau "owh blog dia ni ramai orang komen-komen mesti ramai orang yang visit blog ni" 
hehe.

Tips yang di atas ni je lah yang Izzah nak SHARE kan ! hehe !


-Ramai tak?Menjadi tak?Komen lah-

-Selamat Mencuba-

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari