IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 28 January 2012

Macammana nak earnkan duit dalam -ChurpChurp

Hello :) Ni Tips untuk nak earnkan duit dalam ChurpChurp korunk :)
Izzah nak ajar korunk macam mana lahh :)
Hehe .. Jom lah ikot Tips-Tips ni !!

Korunk pergi kat "Rewards" lepas tu , dia akan keluar macam ni kan :

*klik kalow tak jelas !

1."Rewards" , "KEEP SHARING","duit Izzah dapat".

2."KEEP SHARING" akan keluar macam ni :


Keluar macam ni kan ????
Ikut step :

3.Scroll ke bawah !! ikot step gambar :


*Klik gambar kalau tak jelas.
*Klik SAVE


*Scroll ke bawah
*CLICK TO COPY
*Klik gambar kalau tak jelas.
*Tukar settings di Auto Sharing berikut ^.
*Dah siap , lepas tu , pergi kat mana-mana sosial yang ada , 
dan paste lah apa yang korunk copy tu !!
*-SELAMAT-MENCUBA-


Maklumat Tentang Churp-churp Izzah Juga

Hehe , kan Izzah dah ajar korunk macam mana nak earn kan duit korunk ??
Jadi korunk kene tolong Izzah pulak lahh :) Tolong Izzah sign up kat bawah ni :

Secret 1-Tolong Sing Up Benda Ni Ye (: (KLIK IT)
Secret 2-Tolong Klik Benda Ni Ye (: (KLIK IT)
Secret 3-Tolong Klik Benda Ni Ye (: (KLIK IT)
Secret 4-Tolong Klik Benda Ni Ye (: (KLIK IT)

*Terima kasih kalau korunk dah tolong Izzah dengan benda tu :)
*Dan Harap korang semua HAPPY :)


-Selamat Mencuba-



0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari