IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 27 January 2012

Hey Apa Khabar ??

Helo , Korunk :)
Apa khabar ?? 
Izzah khabar baik jee :)
Izzah tak sabar lah nak mandi swimming nanti :)
Bestt sangat :) kali ni ada kawan Izzah !!
Nama dia Hani :)
Dia Jiran rumah Izzah (: , Mak kawan Izzah kawan Mak Izzah (:
Jadi senang lah nak bertemu :)

Hehe :)
Ni antara apa yang Izzah buat tadi lahh :)

(HALIA)

Ibu Izzah : Izzah , pergi mintak aunty sebelah Halia sikit,tadi ibu lupa nak beli.

Izzah : Oh , ok ibu !
 ...................................................................................................................................................................

Izzah : Weyh Zaim , mak aku nak mintak halia sikit lah , ada tak ?

Zaim : Ada , Farishah !! Halia kat mana ??

...................................................................................................................................................................

"Kat atas , Izzah dengan aunty and uncle tengah kerepekk :)"
Hehe , Izzah pon tak faham apa dorang cakap :)
Pelik Beno !!!
....................................................................................................................................................................

Izzah dah boring lah :) Hehe , boleh tamatkan ?? Nain kali Izzah sambung yee ?

Byee !!!


0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari