IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 30 December 2011

Pembaca Blog Izzah :)

Harlow Harlow Pembaca !!!
Tengah buat apa tu ??
:) Update Blog ??
Kweng Kweng Kweng :)
Bagi Link Blog korunk boleh ??
Izzah nak follow la :)
Thanks kalau sapa dah kasi tu :)
Yang belum kasi , jangan tak kasi auu :P
K
BUBYEE :L

Tuesday, 27 December 2011

"PENAT PENAT" :O

Harloww Harloww :)
PENAT PENAT :O
Haha :)
Baru saja lepas kemas baju untuk dibawa KE RUMAH BARU :)
Thunks Thunks :)
(PENAT SIKIT SEBAB BUKAN SAMPAI HABIS PONN)
#Hihi :)
Kalau korang nak tau lah :)
Hari Pindah Rumah mula - mula Jumaat ni , and then???
Sabtu ni !
OMG !!
Tuka-tuka je , ;o
Tak apa lah :)
Takdir menentkan kan ?
Okay lahh :)
Entry ni dah siap dah :P
Hikhik
BUBYEEE :)

Motto Avatar Izzah ;) (Informasi Lebih)

Ok :)
Nak tau kan Motto avatar izzah kat habboon ?????
Okay ,, kalau nak , hmm :)
Esok izzah buat Entry ye ??
Sebab hari ni tak sempat lah nak snap lah pe lah kan ?
Okay lah kita jumpa kat entry seterusnya eh ?
Thunkss !!
BUBYEE  :)

Ape Yang Jadi Kat Habboon ?? :O

Haha :) Pelik an title kita ni ??
Haha :)
Gambar Selanjutnya , Lihat Bawah ni haa :)


Hah :)
Nampak kan gambar tu ??
Kumpul ramai-ramai :O
Tadi kalau korang nak tau la kan ..
Memang bapak ah !! Ramai gilee !
Sebab (Removed Bagdes) 
Hihi ............
Itu nampak sangat la izzah edit kan ?
Haha !!
Yang anak panah tu , dia tunjuk kan avatar izzah 
Tak sempat nak bukak Motto :)
Kalau izzah bukak motto , korunk boleh baca :)
K ??
Sampai sni je la kan Entry ni :)
Maklumat lanjut izzah akan beri tahu di  Entry Di Seterusnye Okay ??
BUBYEE :) 


Monday, 26 December 2011

Badge (fresh hotel)

Harlow Harlow
Badge (fresh hotel)
Hmm .. agaknya izzah ada berapa Badge kat FRESH HOTEL izzah ek ??
Izzah kira jap eh :)
Izzah ada 10 Badge lah kat FRESH HOTEL !!
Wah , nak tau apa NAMA dan MOTTO BADGE tersebut ??
:)

Looks That kill I - For changing your look for the first time.
Master Of Words I - For editing your motto for the first time.
HC Club membership I - For joining the Fresh Club.
10% Respected Fresh I - For earning respect 0 time.
Day tripper IV - For hanging out 0 guest rooms that you not own. Backpacker.
Vip - Vip
Online time IV - Blizzard - For spending total of 0 min. in hotel.
Chef Boyardee - Culinary Expert!
Fresh Intern - Offical Fresh Intern
Create2010 -  Given to winners of selected Create2010 competitions

Itu je lah Badge untuk sekarang kat fresh izzah 
Haha .. kena lah rajin on kalau nak dapat Badge banyak-banyak :)
Okay lah sampai sini saja Entry ni 
BUBYEEEE....

Sunday, 25 December 2011

My Hair ?? Get Cut !!!!!

Ahh ... rambut izzah yang panjang kini PENDEK !!
Aaaaaaaaaaaaaaa !
Benci benci !!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
But rambut sekarang ni cantik la jugakk :)
LEBIH KURANG -.-''
Cut hair cuz kan nak sekolah dah ??
And pindah rumah :)
Tak apa lah :) sekali sekala !!
Tak kan tak boleh kan ??
Takdir dah menentukan ... tak apa lah kan ??
Mesti korunk semue pon kene potong rambut kan ??
Tapi ada yang tak potong right ??
Tapi kebanyakkan nya , kene POTONG ;o
Hihi :)
Okay sekarang take care of your hair !!!
Okay ??
BUBYEEEE !!!!!!!

Harlow Harlow ;)

Harlow , Harlow ;)
Hai hai .. buat ape tu ? On ? Off ?
Lala :) Best Best :)
Apa yang best ?
Tangan dah best taip lelaju ;)
Zaza , tak de la taip macam siput .. 
Maksudnyee ,taip satu-satu , macam siput jalan tuh :)
Hihi .. sapa yang sini taip macam SIPUT ???
Lala .. mesti 10 minit baru siap nak buat Entry ni ! 
Haha !
Terbaekk ohh :)
Kenapa kalau izzah nak taip pasal benda penting , sikit je yang keluar !
Tapi kalau taip bende yang tak berape penting , Hmm .. belambak la jadinyeww !!!
Haha !
Kan kan ?
Kalau blog lyssa tu , nak dikatakan .. tak penat ke die taip banyak-banyak tuh ?
Haha.. tanya lah dia sendiri :)
Ape jadahnya kalau taip banyak-banyak pon ??
Hoi ! memandai je ko cakap !
Kalau ko banyak post kat blog , dapat DUIT kay ??
Kalau macam lyssa tu , mesti day beratus-ratus duit die :) belambak kot die punyerh blog :P
Lala .. masok topik blog lyssa lah pulakk ..
Ala , kalo kita post bebanyak bukan ada orang baca kan ?
kecuali tuto yang berguna lahh :)
Kalau post memanjang ni , mesti orang len malas baca :)
Kalau orang ni ulat buku or jenis suka baca , mesti dia sanggup baca banyak-banyak ni kan ?
Haha ,, 
rasanya dah cukup lah ni,nak banyak-banyak lagi ke??
Haha !
Malas la aku nak cakap banyak lagi !
Kalau ko nak post banyak lagi , post kat blog sendiri eh ??
Okay .. kalau korang rasa POST NI MELETOPP !!
LIKE CEPAT-CEPAT !
Okay ? Haha
Hm .. bagi sesapa yang nak dapat DUIT kalau post banyak-banyak tu , Alah ! macam izzah cakap tadi kan ?
Tanya kat Miss Fever !!
Okay ?
Follow blog nih and Blog Miss Fever kay ?
Thankss LOLO ..
Melebih yerr ??
kk
BUBYEEEE !!

New Post Make Me Happy :)

New Post Make Me Happy :)
Haha , betul la !!
NEW POST MAKE ME HAPPY :)
Kalau izzah buat Entry hari-hari , izzah HAPPY sangat !!
Nak tau tak kenapa ??
Sebab tangan izzah ni dah geram sangat , tak taip banyak-banyak :)
Hihi ..
Nak akhirkan ??
Okay lah sampai sni je Entry untuk sekarang :)
BUBYEEE :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari