IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Saturday, 11 June 2011

Buku Novel Natasha Effyzal :D

Ni buku novel sye :D bes cerite die! nadia mmng suke warne coklat! n die suke mkn kek coklat,aiskrim coklat sampaikan bilik die pon warne coklat! cadar? coklat.  jam?coklat.
beg?coklat.kalau dunia ni bole di warnakan...nadia tentu akan warne kannye dengan warne kegemarannye!dunia nadia mmng penuh dgn warne coklat!

Balik Kampung :D

Balik kmpung satu hari je.. hari sabtu...petang tu baru balik..bile masuk2 je rumah terus bkk laptop :D sbb lagy satu hari je nk skola then bkk la sepuas-puasnye..:D bkk laptop je hari2.. tapy mse hari sokola jarang la bkk laptop.. sbb pegy skola kn..mlm pon x bole banyak kerje nk buat...:D k bye.. :D

Friday, 10 June 2011

Terima Kasih akak! :D

Terime kasih kak sbb tlng buat kn blog ni untuk icah :D kakak mmng pandai buat blog ni.. tapy blog akk lagy cantik.. :D... semue folo la akk sye! syarawrr.blogspot.com .. k thx kak sbb buat kn blog ni untuk icah :D

Holiday school! :D

knpe da nk skola! x nk skola lagy! nk melayan blog je cuty ni! blog ni bes n banyak yg bole buat.. :D..
hehe..tapy kdg2 x slalu bkk laptop hehe...sbb ade akk sye nk main nme die ain! nk tengok skit kt habboon die pon x kasi..nk tengok room info pon kdg2 je..! sye da x bole sbr dgn perangai kakak sye 2! k da la da pnt ni bye all!

Wednesday, 8 June 2011

Kungfu Panda 2 :)

Bes tengok story ni..lwk hehehe..mse Po bayi lagy mmng cute sngt n kdg2 lwk la..mmng kalau korg tengok mmng terhibur!n mesti ter glk hahahaha..mse pertengahan 2 bes dngn yg akhir 2. mse permulaan 2 bes la jgk..yg paling bes mse pertengahan lwk gilerr! :) hahahahaha...bes la kalau tengok story ni! rugi spe x tengokk hehheh....k da la 2. pnt nk type lagy ..k bye all... :)

I City :)

Errr...mse pegy kt I City 2, mmng bes tapy sejuk sngt hehehe.mse kite orng nk msk 2 mcm x sbr2 sngt! bile da msk amek ko sejuk gilerrr! macam ade dlm ais!tapy kn mmng bes la tmpt 2! ade glongso!tapy sejuk la jgk sampai tergelincir!hahaha....pas2 mse kite orng nk kuar dari tmpt yg kite orng msk 2 kite orng main salji kat luar jp sebelum balik...bes sampai ter mkn ais tu hehe...pastu kite org pegy kt tmpt permainan 2.kite org main train..huhu..mcm bdk kecik je..pas da abis main tuh..kite orng pegy amek gamba kt luar 2..cntik pokok die....hehe...k ni je la story unuk hari ni. k bye....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari