IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 22 December 2011

Tuto kak lyssa .. "Floating Button"

 
Harloww 
okay kita teruskan dengan title kita hari ni  
Tuto kak lyssa .. "Floating Button"
okay ... contoh FLOATING BUTTON tu macam mana ,
tengok kat kiri blog ni !
Ada apa tu ??
itu dinamakan FLOATING BUTTON
yang membawa anda ke Facebook anda , 
Twitter anda , 
dan blog anda .. blog itu tak mengapa , kerana anda di blog kan sekarang ?
baiklah , kalau nak tau macam mana buat FLOATING BUTTON tu ,
pergi ke sini :
Floating Button (Tutorial)

okay ?? 
klik lah kat Floating Button (Tutorial) tu !
and mulakan buat FLOATING BUTTON di blog anda!
senang saja nak buat , kalau anda faham ..
untuk pengetahuan anda..
saya berumur 8 tahun
bagaimana boleh faham ????
saya belajar lah dari kakak saya :P
Syahira

okay ..
klik Syahira tu ,
Jeng Jeng Jeng !!!
Terus sampai ke blog kakak saya tu ..
dia punya lagi cantik dari izzah punya blog ni !
Jangan lupa FOLLOW blog kakak saya tu !!
okay ?
sekarang berakhir lah Entry ni !
Bubyeee !
Harap boleh berjaya untuk buat Tutorial FLOATING BUTTON tu :)
Gud Luck too :)

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari