IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 22 December 2011

No Title

No Title mean ni untok saja-saja 
kita teruskan okay ?? gud
Betul ke semue kucing kat dunia ni comel ??
(ada antaranya kucing ini tidak comel dan garang,manusia pun takut , kecuali orang yang membelanya)
nak tau apa dia ???
HARIMAU laa !!!
kalau kita buat kacau kat HARIMAU , mesti dia marah kan ??
then , mesti dia kejar kan ??
kalau korang di kejar oleh HARIMAU .. 
pastikan berlari ZIG ZAG , ZIG ZAG ..
tak tau lah kenapa kan ..
sebab izzah pernah tengok kat dalam TV
orang tu cakap ..
(KALAU DIKEJAR OLEH HARIMAU,LARI ZIG ZAG,ZIG ZAG !)
Hmm .. mungkin sebab kaki HARIMAU tu sensetif agaknya ..
okay lah cerita ini sampai sini saja .. sebab "No Title"
okay ??
Bubyee !!
NGAUMMMMM !!!

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari