IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Thursday, 22 December 2011

Macam mana nak copy guna Ctrl+c , Macam mana nak paste guna Ctrl+v

Harloww
okay , kita teruskan dengan title kita hari ni..
Macam mana nak copy guna Ctrl+c , Macam mana nak paste guna Ctrl+v 
caranya senang sahaja !! kalau nak tau , 
meh sini izzah ajar korang semue !!
__________________________________________________________________________________

Ni cara untuk copy .. paste nanti okay ??
1.Korang nampak ada tulis Ctrl kat keyboard korang ??
nampak huruf "c" kan kat keyboard korang ??
highlight dulu benda yang korang nak copy tu 
dah kan ??
lepas tu , tekan Ctrl dan c tu serentak !!!!
kalau nak make sure bende tu menjadi , 
izzah akan ajar korang macam mana nak paste pulak .

Korang nampak Ctrl kan kat keyboard korang ??(Mesti Lah)
lepas tu korang nampak huruf "v" kan kat keyboard korang??
okay pergi kat mana korang nak paste tu dulu ,  dan tekan Ctrl dan v tu , Serentak !!
Menjadi kan ??
Kalau tak jadi jugak , comment tauu !!!
BUBYEE !!
Gud Luck too :)


0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari