IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Sunday, 25 December 2011

Harlow Harlow ;)

Harlow , Harlow ;)
Hai hai .. buat ape tu ? On ? Off ?
Lala :) Best Best :)
Apa yang best ?
Tangan dah best taip lelaju ;)
Zaza , tak de la taip macam siput .. 
Maksudnyee ,taip satu-satu , macam siput jalan tuh :)
Hihi .. sapa yang sini taip macam SIPUT ???
Lala .. mesti 10 minit baru siap nak buat Entry ni ! 
Haha !
Terbaekk ohh :)
Kenapa kalau izzah nak taip pasal benda penting , sikit je yang keluar !
Tapi kalau taip bende yang tak berape penting , Hmm .. belambak la jadinyeww !!!
Haha !
Kan kan ?
Kalau blog lyssa tu , nak dikatakan .. tak penat ke die taip banyak-banyak tuh ?
Haha.. tanya lah dia sendiri :)
Ape jadahnya kalau taip banyak-banyak pon ??
Hoi ! memandai je ko cakap !
Kalau ko banyak post kat blog , dapat DUIT kay ??
Kalau macam lyssa tu , mesti day beratus-ratus duit die :) belambak kot die punyerh blog :P
Lala .. masok topik blog lyssa lah pulakk ..
Ala , kalo kita post bebanyak bukan ada orang baca kan ?
kecuali tuto yang berguna lahh :)
Kalau post memanjang ni , mesti orang len malas baca :)
Kalau orang ni ulat buku or jenis suka baca , mesti dia sanggup baca banyak-banyak ni kan ?
Haha ,, 
rasanya dah cukup lah ni,nak banyak-banyak lagi ke??
Haha !
Malas la aku nak cakap banyak lagi !
Kalau ko nak post banyak lagi , post kat blog sendiri eh ??
Okay .. kalau korang rasa POST NI MELETOPP !!
LIKE CEPAT-CEPAT !
Okay ? Haha
Hm .. bagi sesapa yang nak dapat DUIT kalau post banyak-banyak tu , Alah ! macam izzah cakap tadi kan ?
Tanya kat Miss Fever !!
Okay ?
Follow blog nih and Blog Miss Fever kay ?
Thankss LOLO ..
Melebih yerr ??
kk
BUBYEEEE !!

0 Comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari