IZZAHASHARI[DOT]BLOGSPOT[DOT]COM

Friday, 30 December 2011

Pembaca Blog Izzah :)

Harlow Harlow Pembaca !!!
Tengah buat apa tu ??
:) Update Blog ??
Kweng Kweng Kweng :)
Bagi Link Blog korunk boleh ??
Izzah nak follow la :)
Thanks kalau sapa dah kasi tu :)
Yang belum kasi , jangan tak kasi auu :P
K
BUBYEE :L

Tuesday, 27 December 2011

"PENAT PENAT" :O

Harloww Harloww :)
PENAT PENAT :O
Haha :)
Baru saja lepas kemas baju untuk dibawa KE RUMAH BARU :)
Thunks Thunks :)
(PENAT SIKIT SEBAB BUKAN SAMPAI HABIS PONN)
#Hihi :)
Kalau korang nak tau lah :)
Hari Pindah Rumah mula - mula Jumaat ni , and then???
Sabtu ni !
OMG !!
Tuka-tuka je , ;o
Tak apa lah :)
Takdir menentkan kan ?
Okay lahh :)
Entry ni dah siap dah :P
Hikhik
BUBYEEE :)

Motto Avatar Izzah ;) (Informasi Lebih)

Ok :)
Nak tau kan Motto avatar izzah kat habboon ?????
Okay ,, kalau nak , hmm :)
Esok izzah buat Entry ye ??
Sebab hari ni tak sempat lah nak snap lah pe lah kan ?
Okay lah kita jumpa kat entry seterusnya eh ?
Thunkss !!
BUBYEE  :)

Ape Yang Jadi Kat Habboon ?? :O

Haha :) Pelik an title kita ni ??
Haha :)
Gambar Selanjutnya , Lihat Bawah ni haa :)


Hah :)
Nampak kan gambar tu ??
Kumpul ramai-ramai :O
Tadi kalau korang nak tau la kan ..
Memang bapak ah !! Ramai gilee !
Sebab (Removed Bagdes) 
Hihi ............
Itu nampak sangat la izzah edit kan ?
Haha !!
Yang anak panah tu , dia tunjuk kan avatar izzah 
Tak sempat nak bukak Motto :)
Kalau izzah bukak motto , korunk boleh baca :)
K ??
Sampai sni je la kan Entry ni :)
Maklumat lanjut izzah akan beri tahu di  Entry Di Seterusnye Okay ??
BUBYEE :) 


Monday, 26 December 2011

Badge (fresh hotel)

Harlow Harlow
Badge (fresh hotel)
Hmm .. agaknya izzah ada berapa Badge kat FRESH HOTEL izzah ek ??
Izzah kira jap eh :)
Izzah ada 10 Badge lah kat FRESH HOTEL !!
Wah , nak tau apa NAMA dan MOTTO BADGE tersebut ??
:)

Looks That kill I - For changing your look for the first time.
Master Of Words I - For editing your motto for the first time.
HC Club membership I - For joining the Fresh Club.
10% Respected Fresh I - For earning respect 0 time.
Day tripper IV - For hanging out 0 guest rooms that you not own. Backpacker.
Vip - Vip
Online time IV - Blizzard - For spending total of 0 min. in hotel.
Chef Boyardee - Culinary Expert!
Fresh Intern - Offical Fresh Intern
Create2010 -  Given to winners of selected Create2010 competitions

Itu je lah Badge untuk sekarang kat fresh izzah 
Haha .. kena lah rajin on kalau nak dapat Badge banyak-banyak :)
Okay lah sampai sini saja Entry ni 
BUBYEEEE....

Sunday, 25 December 2011

My Hair ?? Get Cut !!!!!

Ahh ... rambut izzah yang panjang kini PENDEK !!
Aaaaaaaaaaaaaaa !
Benci benci !!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
But rambut sekarang ni cantik la jugakk :)
LEBIH KURANG -.-''
Cut hair cuz kan nak sekolah dah ??
And pindah rumah :)
Tak apa lah :) sekali sekala !!
Tak kan tak boleh kan ??
Takdir dah menentukan ... tak apa lah kan ??
Mesti korunk semue pon kene potong rambut kan ??
Tapi ada yang tak potong right ??
Tapi kebanyakkan nya , kene POTONG ;o
Hihi :)
Okay sekarang take care of your hair !!!
Okay ??
BUBYEEEE !!!!!!!

Harlow Harlow ;)

Harlow , Harlow ;)
Hai hai .. buat ape tu ? On ? Off ?
Lala :) Best Best :)
Apa yang best ?
Tangan dah best taip lelaju ;)
Zaza , tak de la taip macam siput .. 
Maksudnyee ,taip satu-satu , macam siput jalan tuh :)
Hihi .. sapa yang sini taip macam SIPUT ???
Lala .. mesti 10 minit baru siap nak buat Entry ni ! 
Haha !
Terbaekk ohh :)
Kenapa kalau izzah nak taip pasal benda penting , sikit je yang keluar !
Tapi kalau taip bende yang tak berape penting , Hmm .. belambak la jadinyeww !!!
Haha !
Kan kan ?
Kalau blog lyssa tu , nak dikatakan .. tak penat ke die taip banyak-banyak tuh ?
Haha.. tanya lah dia sendiri :)
Ape jadahnya kalau taip banyak-banyak pon ??
Hoi ! memandai je ko cakap !
Kalau ko banyak post kat blog , dapat DUIT kay ??
Kalau macam lyssa tu , mesti day beratus-ratus duit die :) belambak kot die punyerh blog :P
Lala .. masok topik blog lyssa lah pulakk ..
Ala , kalo kita post bebanyak bukan ada orang baca kan ?
kecuali tuto yang berguna lahh :)
Kalau post memanjang ni , mesti orang len malas baca :)
Kalau orang ni ulat buku or jenis suka baca , mesti dia sanggup baca banyak-banyak ni kan ?
Haha ,, 
rasanya dah cukup lah ni,nak banyak-banyak lagi ke??
Haha !
Malas la aku nak cakap banyak lagi !
Kalau ko nak post banyak lagi , post kat blog sendiri eh ??
Okay .. kalau korang rasa POST NI MELETOPP !!
LIKE CEPAT-CEPAT !
Okay ? Haha
Hm .. bagi sesapa yang nak dapat DUIT kalau post banyak-banyak tu , Alah ! macam izzah cakap tadi kan ?
Tanya kat Miss Fever !!
Okay ?
Follow blog nih and Blog Miss Fever kay ?
Thankss LOLO ..
Melebih yerr ??
kk
BUBYEEEE !!

New Post Make Me Happy :)

New Post Make Me Happy :)
Haha , betul la !!
NEW POST MAKE ME HAPPY :)
Kalau izzah buat Entry hari-hari , izzah HAPPY sangat !!
Nak tau tak kenapa ??
Sebab tangan izzah ni dah geram sangat , tak taip banyak-banyak :)
Hihi ..
Nak akhirkan ??
Okay lah sampai sni je Entry untuk sekarang :)
BUBYEEE :)

Thursday, 22 December 2011

Macam mana nak guna Ctrl+F

Harlow..
Kita teruskan dengan tajuk kita hari ni , okay ??
okay..izzah nak ajar macam mana nak cari perkataan dengan lebih senang :)
Ni cara-caranya , meh izzah ajar korang semue :)
________________________________________________________________________
Korang nampak ada tulis Ctrl kan kat keyboard korang ???
then ,,
Korang nampak ada tulis huruf "f" kan kat keyboard korang ??
okay ... kalau dah jumpe ,
jom kita teruskan :)
pergi kat page yang korang nak cari perkataan tu , lepas tu ,
tekan Ctrl dan f dengan serentakk !!
Nanti akan keluar sesuatu 
kat atas belah kanan :)
Nampak kan ?? dan taip lah apa yang korunk nak cari tu kay ??
Okay ..
BUBYEEE!!!!
Gud Luck too :)


Gud Night :)

Harlow and Gud Night :)
Malam ni rasa macam rajin nak post 
Tak tau lah kenapa happy sangat !
Mungkin kerana lama tak post kat blog..
Dan rasa macam tangan ni suka menaip :P
Sorry To Say ...
Jangan ingat izzah ni pemalas 
kk , kita teruskan ye??
okay ..
Yeah,Yeah ..
"BIAR MIMPI SAMPAI KEBINTANG"
Best ohh !!!
Yeahh .. tengok tadii :P
Best :P
Randi Pangalila and Elfira Loy !!
Oh yeahh..
Best <3
okay ?? Next ..
hm .. tak ade next dah :P
BUBYEE.. 
Gud Night too :)

Macam mana nak copy guna Ctrl+c , Macam mana nak paste guna Ctrl+v

Harloww
okay , kita teruskan dengan title kita hari ni..
Macam mana nak copy guna Ctrl+c , Macam mana nak paste guna Ctrl+v 
caranya senang sahaja !! kalau nak tau , 
meh sini izzah ajar korang semue !!
__________________________________________________________________________________

Ni cara untuk copy .. paste nanti okay ??
1.Korang nampak ada tulis Ctrl kat keyboard korang ??
nampak huruf "c" kan kat keyboard korang ??
highlight dulu benda yang korang nak copy tu 
dah kan ??
lepas tu , tekan Ctrl dan c tu serentak !!!!
kalau nak make sure bende tu menjadi , 
izzah akan ajar korang macam mana nak paste pulak .

Korang nampak Ctrl kan kat keyboard korang ??(Mesti Lah)
lepas tu korang nampak huruf "v" kan kat keyboard korang??
okay pergi kat mana korang nak paste tu dulu ,  dan tekan Ctrl dan v tu , Serentak !!
Menjadi kan ??
Kalau tak jadi jugak , comment tauu !!!
BUBYEE !!
Gud Luck too :)


New Movie Tonight :)

Harloww
okay , kita teruskan dengan title kita malam ini !
New Movie Tonight !!
Ada cerita baru lah malam ni !
nak tau tak cerita apa ???
mestilah nak !!!!
okay .. ceritanya ialah "BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG"
okay ??
Bubyeee ! 
and have fun with the movie !!

Tuto kak lyssa .. "Floating Button"

 
Harloww 
okay kita teruskan dengan title kita hari ni  
Tuto kak lyssa .. "Floating Button"
okay ... contoh FLOATING BUTTON tu macam mana ,
tengok kat kiri blog ni !
Ada apa tu ??
itu dinamakan FLOATING BUTTON
yang membawa anda ke Facebook anda , 
Twitter anda , 
dan blog anda .. blog itu tak mengapa , kerana anda di blog kan sekarang ?
baiklah , kalau nak tau macam mana buat FLOATING BUTTON tu ,
pergi ke sini :
Floating Button (Tutorial)

okay ?? 
klik lah kat Floating Button (Tutorial) tu !
and mulakan buat FLOATING BUTTON di blog anda!
senang saja nak buat , kalau anda faham ..
untuk pengetahuan anda..
saya berumur 8 tahun
bagaimana boleh faham ????
saya belajar lah dari kakak saya :P
Syahira

okay ..
klik Syahira tu ,
Jeng Jeng Jeng !!!
Terus sampai ke blog kakak saya tu ..
dia punya lagi cantik dari izzah punya blog ni !
Jangan lupa FOLLOW blog kakak saya tu !!
okay ?
sekarang berakhir lah Entry ni !
Bubyeee !
Harap boleh berjaya untuk buat Tutorial FLOATING BUTTON tu :)
Gud Luck too :)

Tuto kak lyssa .. "My Status"

okay , ikutkan title hari ini Tuto kak lyssa "My Status"
contoh STATUS izzah , tengok kat sidebar blog izzah ni >>  
nampak kan ada "My Status" ??
kalau nak tau , izzah guna tuto kak lyssa 
berguna tau untuk blog korang semua juga !
jadi mari ikut tuto kak lyssa !!
THIS THE LINK :
kak lyssa punya tuto ! "My Status"

klik apa yang izzah tulis tu .. dan mula buat STATUS korang sendiri !!
Senang je nak buat MY STATUS , kalau ikut tuto kak lyssa la
okay ?? 
Bubyeeeee !!
Gud Luck too :)

No Title

No Title mean ni untok saja-saja 
kita teruskan okay ?? gud
Betul ke semue kucing kat dunia ni comel ??
(ada antaranya kucing ini tidak comel dan garang,manusia pun takut , kecuali orang yang membelanya)
nak tau apa dia ???
HARIMAU laa !!!
kalau kita buat kacau kat HARIMAU , mesti dia marah kan ??
then , mesti dia kejar kan ??
kalau korang di kejar oleh HARIMAU .. 
pastikan berlari ZIG ZAG , ZIG ZAG ..
tak tau lah kenapa kan ..
sebab izzah pernah tengok kat dalam TV
orang tu cakap ..
(KALAU DIKEJAR OLEH HARIMAU,LARI ZIG ZAG,ZIG ZAG !)
Hmm .. mungkin sebab kaki HARIMAU tu sensetif agaknya ..
okay lah cerita ini sampai sini saja .. sebab "No Title"
okay ??
Bubyee !!
NGAUMMMMM !!!

Secret :P

Harloww ... 
kenapa title hari ini Secret ???
Cuz ini satu rahsia yany kecil ,, mungkin orang ramai dah tahu :P
__________________________________________________________________________________
 


Zzzzzzzzzzzzzzzzzz.. nak tau kenapa gamba kucing jugakk ??
Cuz... izzah tak suke kucing!!!!!
Walaupun comel ,still tak sukee ...
kengkadang tu ade la pegang skit .. (NOT ANGKAT :P)
tapi mesti berape SAAT je .. and (Zooooommmm...) Lepaskan tros :P
but kengkadang tak de lah geli sangat .... sampai menjerit ..
tu nama nya dah melebihi batas tu !!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. malas la cerita panjang-panjang sangat
sebab ????
Malas , and no idea ...
okay lah .. esok or hari ini pukol bape je la kan ?
izzah akan hantar Entry lagi kat blog izzah
THANKS FOR READING :P 
BUBYEE !!

Glitter-Graphic.com

Glitter-Graphic.com 
__________________________________________________________________________________
Kat mana nak dapat kan image - image yang menarik ????
Ini lah jawapannya !!! 
Klik je image besar tu :P
And sampai ke glitter-graphic.com
Its your image home ...
Bubyeee.... 

Tuesday, 13 December 2011

Holiday School

Nina : Hey Jenna !! how are you ??
Jenna : Yeah , i m good ! , you ??
Nina : Good to actually :D
Jenna : Hmm , what we gunna do now ?
Nina : Play ?? Eat ?? Swimming ??
Jenna : I think all that is boring ..let's make a picnik !
Nina : Good idea Jenna <3
Jenna : Thanks ..
Nina : Then where we gunna do the picnik ??
Jenna : Hurmm , at park okay ???
Nina : That is so good idea <3
Jenna : Oooo , we gonna do the picnik at 5:30~4:00 , Okay ??
Nina : Yeah thats look great <3
(AT THE PARK)
Jenna : Hey Nina ! Had some food for picnik ??
Nina : Huh !! I forgot !! Sory Jenna :'(
Jenna : Its okay , i have some food here :D dont worry ;)
Nina : Aww ,, Thanks friends 
(Eatinggg)
(Done Eat)
Jenna : This picnik is the great ! Yummy ;)
Nina : Yeah that true ;) So Yummy !!
(Tidy The Place)
(Done)
Jenna : Let we back to home ;)
Nina : Yes , i have many homeworks to do ..
Jenna : See you tomorrow Nina ! Byee !!
Nina : See you tomorrow to Jenna ! Byee !!
(FINISHED)
_____________________________________________________________________________
Okay .. you all like the story ??
I like cuz i made this <3
Okay ;)
Bubye ..
Salam!!

Tuesday, 6 December 2011

Boring -.-'

Tengah boring nii .......
What i must to do if i feel boring ?? i dont have an idea !
please give me an idea :D
Think it smart ;)
Thankss if u give me an idea .. 
Thanksomuchhh!
Saye pergi dlu .. bubyee ;)

Wednesday, 2 November 2011

Thanks

Best nyee !
Blog sye da di edit cecantik oleh Sis Sya
Klik Sis Sya tuhh !:)
Blog sye macam my ,,my 
Hmm..
Nvm :)
Baii !

Tuesday, 1 November 2011

Be Patient !

Nak tau x knpe title post ni "Be Patient" ?
Oka.Sebab Jumaat ni dapa result perikse !
X sabo-sabo lee jadinyoo !'
Haha !
Okayhh !
Baii !

Monday, 31 October 2011

Urghh ! Boring !!! 8:44

Korunk x boring ?
Saye boring sangat asyik main habboon jee !
baik main blog dengan korunk !
Lagi bes !
Btol x ?
Hahah !!...
Okaai..
Baii !

Sunday, 30 October 2011

Habboon..

Cume skit lagi pasal Habboon sye nk bagi tau..
kalo korang da pegy kt page tuh,klik  REGISTER FOR FREE
Okayy ?
Then buat la ape die suro buatt...
:Thanks For Reading: 
Baii !

Habboon..

Korunk ade Habboon ?
Kalo x de korang buat la !
Sye bagi link yee ? jap !
Klik di SINI!
Okayy ? Pastu add E-Gurlz
TheLoliAngel
Okay thankk !

Sambungan....

Ha ni,
Kan sye cakap nk sambung right ?
Okaayy..
Orang yang first cium mayat tuh ialah "Mak Long"sye..
Memang die x rse ape-ape laa
Kalo mse kanak-kanak nak cium tuh,
Memang sye yang last ahh.
Memang mengerikan and geli la.
Bile da sampai bau die wangi !
Sejuk and putihh....
Hmm,mase tu da letak kapas kan hidung and mulut mayat tu lee..
Haha..biase la tuuhh..
Okay laa ! kalo nk tau maklumat selanjutnye pegy kt blog nii ..
Sis Sya
OKK ? tekan je kt Sis Sya tuhh..
Okay thanks ! Baii !

Saturday, 29 October 2011

Wowoo ! Takutnyee !

Ahh !
Semalam first time cium mayat !
Nak tau x sye rse ape ?
Sye rase
gelisah,gementar,takut dan geli!
Urghh..
Okayy..Baii.
x bole tulis panjang nanti sye sambung kayh ?
Baii !

Friday, 28 October 2011

Nak URL Lagii ?

Okk..now.Korunk dah tau atau nak tau URL kakak sye?
Kalo nk tauu...Meh sye begi URL nyee...
Japp...
Klik di SINI! < klik kat situu.akak pertame punye blogg (:
Klik di SINI! < klik tat situ.akak kedue punye blogg (:
okk ?
Puas hati ?
Itu due je ...Ade due kakak jeeer.
Thank You!
Baii!

Tuto Kat Mne ?

Okk ... now.Korang nak tau x sye dpt Assalamualaikum kat atas ni kt mne ?
Okk,sye dpt kt blog lyssa.
Sye bagi korunk tengok kehh ?
Tekan di SINI!
Tekan yang SINI! tuhh.
Bende tuh akan bawak korang kt blog lyssa ..
Thank youu.
baii!.

Grr!!!

Grr...You know what that ?
When we angry ..
We can said Grr!!!
Okk ?
Hahaaa.
Btol laa ! Kalo marah jeer.
Kalo x marah rse x nole cakap ..
Okk Thankss !
Baii!

Thursday, 27 October 2011

Terima Kasih !

Assalamualaikum.

Thanks sebab da buat kan blog izzah cantik (:
Its Realy Beutiful!
HMM...Tahnks so muchh.
Thank You Sis Sya

Wednesday, 26 October 2011

Thanks kak Lyssa (:

Kak Lyssa punye tuto lah yang paling best !
Sye selalu tengok tuto kak lyssa ..
Leaps tuh sye cube .. Menjadi
Terime Kasehh eh kak Lyssa
Harap dpt berjumpe !
Good Baii.......

No Tittle xD

Ahh ! Gile Boring ! lagg,lagg dan lagg lagi ! x paham btol game-game nih !
Lag je setiap mse ! kadang-kadang x lag kadang-kadang lag ! hmm! memang marah la !
Bile x perlu lagg , lagg!
Bile perlu lagg , x lagg !
Gile la !

Monday, 24 October 2011

Ask,Ask and Ask !

                                                       Ask About Anything.

[:)] You All Healthy
[] You All Noisy
[:)] You All Quiet
[]You All Not Good
[:)] You AllSo Good
[] Cant Stop Talking To Friends
[:)] Can Stop Talking To Friends
[:)] Good People
[] Bad People

I'm Only Want To Type That ^^^
Baii !

Waa!Waa! Bestt Qilaa !

1 Je tutorial kak Lyssa yang sye dpt buatt !
Mse letak lagu kt blogg je !
Tapii best jugak !
Haha !
Thanks kak Lyssa !
I hope u read thiss !
Baii..
Hello,This is my boring day!
sososososososoooo BORING !
okaayyy,
Baii!

Sunday, 23 October 2011

Elektrik X de !


Nasib Baik Sekejap jee Elektrik x  de ! kalo x mampos x leh on laptop ! Internet laa J
Huhu J
Okay,This  Only I wanna tell you all ! buyyy !
See you !
Take Care !

No Tittle xD

Hello :)
What Are You All Doing Now ?
I'm Only Want To Ask A Question :)
Dont Remember That ^

Ok...
U know ?
What I'm Gonna Do Now ?
I also dont know what to do now..
I'm So Boringg !
Kakayh;:
hmm..


[] Lazy Girl
[:)] Bad Mood Girl
[:)] Noisy Girl
[] Silence Girl
[:)] Not To Creatif


Okayy...
Thanks For Reading This :)
 Good Luck !

Thursday, 13 October 2011

Yeahh ! Title - Hari Kanak Kanak !

Yeah ! Bintang Keci I dpt no.1 :)
yeahh ! i cant forgot about it !
Thx for all my techers and friend :
yeahh ! Thanks So muchh !               Kayhh :) Byee :)

Friday, 7 October 2011

Hari Kanak-Kanak 2011

Yehh ! Esokk ade hari kanak-kanak :) (Sabtu/8 oktober 2011). Da La Masok 4 acaree !
1.Pertandingan Mewarna
2.Pertandingan Sukan neka
3.Bintang Kecil (menyanyi)
4.Pakaian Beragam !
Lol ! Banaykkkk !
And yang paling rase gementar ialah mase fashion show andd bintang kecill :)
x pe laar asalkn dpt prizee :)
#only think the prizee :) kk Byee :)
Leave a comment okk ?
and please folow my blogg !
Thankss :)
Assalamualaikummm :)

Saturday, 27 August 2011

My School !


This my school.x cantek sangat.and cume hiasan flag ...
but bes la.dpt jumpe kwn-kwn.and untuk dpt ilmuu :)
ok done :) ! skit jeh mls ...

Saturday, 11 June 2011

Buku Novel Natasha Effyzal :D

Ni buku novel sye :D bes cerite die! nadia mmng suke warne coklat! n die suke mkn kek coklat,aiskrim coklat sampaikan bilik die pon warne coklat! cadar? coklat.  jam?coklat.
beg?coklat.kalau dunia ni bole di warnakan...nadia tentu akan warne kannye dengan warne kegemarannye!dunia nadia mmng penuh dgn warne coklat!

Balik Kampung :D

Balik kmpung satu hari je.. hari sabtu...petang tu baru balik..bile masuk2 je rumah terus bkk laptop :D sbb lagy satu hari je nk skola then bkk la sepuas-puasnye..:D bkk laptop je hari2.. tapy mse hari sokola jarang la bkk laptop.. sbb pegy skola kn..mlm pon x bole banyak kerje nk buat...:D k bye.. :D

Friday, 10 June 2011

Terima Kasih akak! :D

Terime kasih kak sbb tlng buat kn blog ni untuk icah :D kakak mmng pandai buat blog ni.. tapy blog akk lagy cantik.. :D... semue folo la akk sye! syarawrr.blogspot.com .. k thx kak sbb buat kn blog ni untuk icah :D

Holiday school! :D

knpe da nk skola! x nk skola lagy! nk melayan blog je cuty ni! blog ni bes n banyak yg bole buat.. :D..
hehe..tapy kdg2 x slalu bkk laptop hehe...sbb ade akk sye nk main nme die ain! nk tengok skit kt habboon die pon x kasi..nk tengok room info pon kdg2 je..! sye da x bole sbr dgn perangai kakak sye 2! k da la da pnt ni bye all!

Wednesday, 8 June 2011

Kungfu Panda 2 :)

Bes tengok story ni..lwk hehehe..mse Po bayi lagy mmng cute sngt n kdg2 lwk la..mmng kalau korg tengok mmng terhibur!n mesti ter glk hahahaha..mse pertengahan 2 bes dngn yg akhir 2. mse permulaan 2 bes la jgk..yg paling bes mse pertengahan lwk gilerr! :) hahahahaha...bes la kalau tengok story ni! rugi spe x tengokk hehheh....k da la 2. pnt nk type lagy ..k bye all... :)

I City :)

Errr...mse pegy kt I City 2, mmng bes tapy sejuk sngt hehehe.mse kite orng nk msk 2 mcm x sbr2 sngt! bile da msk amek ko sejuk gilerrr! macam ade dlm ais!tapy kn mmng bes la tmpt 2! ade glongso!tapy sejuk la jgk sampai tergelincir!hahaha....pas2 mse kite orng nk kuar dari tmpt yg kite orng msk 2 kite orng main salji kat luar jp sebelum balik...bes sampai ter mkn ais tu hehe...pastu kite org pegy kt tmpt permainan 2.kite org main train..huhu..mcm bdk kecik je..pas da abis main tuh..kite orng pegy amek gamba kt luar 2..cntik pokok die....hehe...k ni je la story unuk hari ni. k bye....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This blog fully designed by IZZAHASHARI | Dont copy my tutorials or my entries ! | Alright reserved by IzzahAshari